- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pešić Sputnjiku: Vređali su me i pre 20 godina

© Sputnik / Aleksandar MilačićSvetislav Pešić
Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
Pratite nas
Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je reporteru Sputnjika na konferenciji za medije da ga nisu iznenadili medijski napadi posle odluke da se zahvali na saradnji kapitenu Milošu Teodosiću.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Sve se promenilo pomalo, ali smo mi ostali tamo gde jesmo. Ništa me nije iznenadilo, napade i vređanja sam doživljavao i pre 20 godina, naročito od onih koji su imali produženi mikrofon u ruci. Mene to ne dodiruje, odrekao sam se mnogih stvari u životu da bih došao ovde da pomognem svima koji su zaduženi za košarku, onoliko koliko znanjem, iskustvom i energijom mogu. Prepreke su svaki dan tu, pitanje je kako ih rešavamo. Ja sam ih rešavao dobro i govorio sam dok je košarka cilj – uspećeš, ako bude sredstvo, onda ne... Ostalo, u današnjem svetu nije važna taktika i tehnika, već međuljudski odnosi“, rekao je Pešić.
On je na konferenciji za medije prethodno rekao da niko nije odstranjen iz reprezentacije, već da je u razgovoru sa Teodosićem doneta odluka da on ne bude deo tima za naredne akcije.
Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
SPORT
Pešić: Teodosić nije precrtan, zajedno smo odlučili – Bjelica i Lučić novi kapiteni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala