- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin očarao Francusku – rame uz rame s Nejmarom /foto/

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaKomnen Andrić
Komnen Andrić - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
Pratite nas
Srpski napadač Komnen Andrić izabran je u idealan tim drugog kola francuskog prvenstva, nakon što je u trijumfu njegovog Klermona nad Remsom (4:2) postigao dva gola.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Rems je preko Dumbije i Baloguna poveo 2:0 posle 30 minuta igre, ali je u nastavku usledio potpuni preokret gostiju iz Klermona koje je predvodio Komnen Andrić.
Posao je olakašao crveni karton kji su dobili domaći u 47. minutu, da bi Andrić prvo realizovao jedanaesterac u 51. minutu, a samo 11 minuta kasnije ponovo je pronašao put do mreže.
Do kraja susreta Klermon je postigao još dva pogotka i slavio je rezultatom 4:2, dok je Srbin zbog odlične partije zauzeo mesto među 11 idealnih za drugog kolo Lige 1.
U izboru uglednog časopisa L'Ekip, kao i portala „Sofascore“ koji se bavi praćenjem rezultata i ocenama fudbalera širom sveta, Andrić je zaslužio ocenu 8,2.
Najbolje ocenjeni igrač minulog kola je Brazilac Nejmar koji je predvodio Pari Sen Žermen do ubedljivog trijumfa nad Monpeljeom - 5:2.
Brazilac je postigao dva gola i nagrađen je visokom ocenom 9,2, dok se u idealnih 11 našao i njegov klupski saigrač Leo Mesi (8,1), kao i desni bek Hakimi (7,7), kada je u pitanju "„Sofascore“, dok kod L'Ekipa uz Andrića je u špicu Nejmar, a nema mesta za Mesija.
Vinisijus Žunior - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
SPORT
Zvezdaš i partizanovac osetili moć „kralja“ /video/
Tuhel i Konte - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
SPORT
Derbi Londona je gotov, ali se Ostrvo i dalje trese zbog sukoba menadžera: Proključali smo!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala