- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pešić u ponedeljak o Teodosiću

© Sputnik / Aleksandar MilačićSvetislav Pešić
Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, obratiće se medijima u ponedeljak u Beogradskoj areni od 13 časova i 30 minuta, nakon što je odrađena prva faza priprema za Evrobasket. Biće to ujedno i prva prilika da se iz prve ruke sazna razlog zbog kojeg je Kari Pešić precrtao dosadašnjeg kapitena Miloša Teodosića.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kao grom iz vedra nema sredinom nedelje odjeknula je vest da Miloš Teodosić više nije deo nacionalno tima koji će se boriti u septembru na Evropskom prvenstvu.
Od tada nijedan od dvojice glavnih aktera nije istupao u javnosti, a čini se da je došao čas da se „otvore karte“ i da navijači konačno znaju pravu istinu o tome šta se zapravo dogodilo i zašto je Teo, koji je bio sinonim za odazivanje i borbu za dres s nacionalnim grbom, „precrtan“.
Od PR-a košarkaške reprezentacije Srbije stigao je poziv za konferenciju koja će u ponedeljak od 13 i 30 biti održana u Beogradskoj areni.
Sve i da Pešić ne bude sam inicirao šta se desilo sa Teodosićem, jasno je da će pripadnici „sedme sile“ insistirati da saznaju šta se tačno dogodilo.
U moru loših vesti oko nacionalnog tima, posle precrtavanja Teodosića, povreda Bogdana Bogdanovića i Alekse Avramovića, nadovezala se i povreda Nemanje Bjelice kojeg je zaboleo list protiv Crne Gore, pa će ponedeljak i konferencija biti idealna prilika da se od selektora čuje kakvo je stanje povrede novog košarkaša Fenerbahčea, koji je početkom leta osvojio šampionski prsten sa Golden Stejtom, posle čega je odlučio da se vratio u Evropu.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Pešićeva Srbija slavila protiv Crne Gore, Jokić najefikasniji
Nemanja Bjelica - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Bjelica se povredio – nova glavobolja za Pešića i ranjene Orlove
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala