- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Najlakše je igrati pod pritiskom“

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićLjubomir Fejsa
Ljubomir Fejsa - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
Pratite nas
Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je da on i njegovi saigrači moraju da se opuste i igraju fudbal kako umeju i da je to recept za eliminaciju kiparskog AEK-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Crno-beli su u Larnaki poraženi sa 2:1 i sutra (21 čas) će u Humskoj juriti plasman u plej-of Lige Evrope gde ih čeka ukrajinski Dnjepar-1.
„Treba opušteno ući u utakmicu. Pod pritiskom je najlakše igrati. Savet mlađima je da se opustimo i igramo fudbal“, izjavio je Fejsa na konferenciji za medije u Humskoj.
Iskusni vezista je dodao i da očekuje tešku utakmicu, ali da jedva čeka da meč počne
„Utakmica će biti teška, ali ako mi to dozvolimo, ali nadam se da mi to nećemo dozvoliti. Bolja smo ekipa od njih, jedva čekamo da počne utakmica i da je završimo kako mi želimo. Atmosfera je dobra, svi smo svesni šsta nas očekuje. Znamo da je pritisak, da je bitna utakmica. Svi smo spremni i iščekujemo taj bitan meč“, rekao je Fejsa.
Bivši reprezentativac Srbije najavljuje da će pružati bolje partije u narednom periodu jer je povreda za njega prošlost.
„Što se tiče povrede, nisam mogao tu ništa da uradim. Prošao sam pripreme, naravno da može da se očekuje da budem što bolji. Tu sam da pružim maksimum i da pomognem ekipi“, zaključio je Fejsa.
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
SPORT
Stolica: Ni ja kao navijač ne bih bio zadovoljan ovakvim Partizanom
Torcida Split, huligani Hajduka - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
SPORT
Splitski huligani demolirali srednjovekovni grad /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala