- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda oslabljena u Jermeniji: „Nema opuštanja, znamo čiji dres nosimo“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde će u revanš meču sa Pjunikom u Jermeniji biti lišeni usluga dvojice standardnih prvotimaca Mirka Ivanića i Aleksandra Pešića.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Posle ubedljive pobede nad Pjunikom (5:0) na Marakani, Dejan Stanković je rešio da ostavi vezistu i reprezentativca Crne Gore Ivanića u Beogradu, jer je odigrao pet utakmica u nizu, dok povratnik na Marakanu - Pešić, ima problema sa ložom.
Crvena zvezda u Jermeniji neće moći da računa ni na standardnog levog beka Milana Rodića koji je u Beogradu u finišu susreta dobio crveni karton. Takođe, na spisku nema ni Veljka Nikolića, dok Srđan Spiridonović, Nenad Krstičić i Filipo Falko nisu ni registrovani za evropske mečeve i klub ne računa na njih.
Na Stankovićevom spisku za Jerevan nalazi se 21 igrač: Borjan, Popović, Vasiljević, Stanković, Dragović, Eraković, Milunović, Leković, Gobeljić, Kangva, Kanga, Sanogo, Srnić, Ben, Motika, Bukari, Mustafa, Katai, Mitrović, Pavkov i Ohi.
Revanš meč 3. kola kvalifikacija između Crvene zvezde i Pjunika biće odigran u utorak od 19 časova.
Uprkos ubedljivom trijumfu pred 40.500 navijača na stadionu Rajko Mitić prošle srede, iz Zvezde poručuju da nema opuštanja u Jerevanu.
„Znamo čiji dres i da se podrazumeva da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i državni, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret sa Pjunikom. Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra "radi reda", već svi želimo da pružimo zvezdašima još jednu utakmicu kojom ćemo da im približimo pun potencijal ovog tima. A on je ogroman, nikad veći. Tako da, nema opuštanja, već maksimalna borba za još jedan dobar rezultat“, rekao je Gobeljić.
Raduje desnog beka srpskog šampiona forma ekipe, ali još više poseta na tribinama.
„U odličnoj smo formi. Od starta sezone smo ušli jako u sve utakmice, praktično da nismo imali minut praznog hoda na terenu, već stalno napadanje, a to je ono što naša publika voli. Presrećan sam što ih je sve više na tribinama, mnogo nam to svima znači i nema lepšeg osećaja nego igrati pred punom Marakanom. Akcija u smislu dresova je bila uspešna, napravljena je atmosfera o kojoj se i dalje priča. Želimo da ih u narednim utakmicama bude još više, a mi ćemo na terenu da im pokazujemo da će imati 90 minuta uživanja dok budu gledali Crvenu zvezdu“, zaključio je Gobeljić.
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
SPORT
Dominacija Srbina – Mitrović igrač prvog kola Premijer lige
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
SPORT
Legende podeljene o sudbini Ronalda u Junajtedu: „Pustite ga da ide“; „Dobar je za klupu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala