- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Policajac hicem iz pištolja ubio svetskog prvaka u džiju džici

© Foto : Printscreen/YoutubeUbistvo Brazil
Ubistvo Brazil - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
Pratite nas
Višestruki svetski šampion u brazilskoj džiju džici Leandro Lo, ubijen je hicem iz pištolja u glavu na koncertu u Sao Paulu. Zbog ubistva je uhapšen vojni policajac koji je bio van dužnosti, jer se sumnja da je on usmrtio velikog šampiona.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prema izveštaju svetskih medija, Lo koji je imao 33 godine boravio je na koncertu u Sao Paolu, i dva časa iza ponoći ušao je u sukom sa pomenutim čovekom koji mu je na kraju presudio hicem iz pištolja u glavu.
Brazilac, inače višestruko puta nagrađivani majstor brazilske džiju džice, prevezen je u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. Preminuo je od posledica ranjavanja u predelu glave.
Osoba za koju se sumnja da je izvršila ubistvo - Enrike Oliveira Veloso je uhapšen. Tragedija se dogodila nakon što je osumnjičeni prišao Lou i njegovim prijateljima i počeo da ih provocira neprimerenim gestovima staklenom flašom.
Leandro je reagovao i umirio ga. Bili su razdvojeni pre nego što se pucnjava dogodila. Lenadro Lo je jedan od najuspešniji boraca u brazilskoj džiju džici. Poseduje čak osam titula na svetskim šampionatima, a nosilac je crnog pojasa punih deset godina, od 2012. godine.
Šah - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2022
SPORT
Rus matirao Ukrajinca – ostaje na mestu predsednika FIDE
Angelina Topić - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2022
SPORT
Bronza za Angelinu Topić na Svetskom prvenstvu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala