- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Supermen menja NBA za karijeru „kečera“?

© AP Photo / Mark J. TerrillKošarkaši Dvajt Hauard i Nikola Jokić
Košarkaši Dvajt Hauard i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2022
Pratite nas
Dvajta Hauarda godinama gledamo u NBA ligi, a čak postoji šansa da od sledeće sezone on više ne bude profesionalni košarkaš, već da pređe u „kečere“, odnosno u organizaciju koja se bavi zabavom u oblasti američkog rvanja.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kako je sam istakao, Hauard je spreman i sledeće sezone da igra košarku u NBA ligi, ali ako se to ne dogodi postoji mogućnost da napravi prelaz i ode u rvače.
Njegova NBA karijera počela je u Orlandu, a postoji šansa da i karijera „kečera“ krene u istom gradu.
Američki mediji pisali su da je Hauard proveo pet sati na probi kečera, te da je rekao da bi voleo da bude jednog dana profesionalni rvač i da osvoji čuveni pojas.
„Mislim da je to nešto što je u mojoj budućnosti. Obožavam kečere i rvanje, nadam se da ću jednog dana biti u rvačkom ringu i da ću držati taj pojas. Bilo bi sjajno“, rekao je Hauard.
On je poznat po nadimku „Supermen“, uvek je voleo da privlači pažnju javnosti na sebe pa ovaj potez ne spada u nešto previše neočekivano, iako jeste vrlo zanimljivo.
Takođe, Hauard je uvek spadao među fizički najspremije košarkaše, ima veoma široka ramena i leđa, tako da kada ga vidite možete da ga zamislite kako se tuče sa nekim u ringu.
Hauard je trenutno slobodan igrač, nema klub, ima 36 godina i moguće je zamisliti ga kao nekoga ko će za godinu ili dve napustiti NBA ligu i posvetiti se novoj karijeri.
Hauard je osmostruki Ol star košarkaš i bivši NBA šampion, a u Nešvilu se pojavio pod nadimkom „Šonuf“, što predstavlja negativca iz filma Poslednji zmaj iz 1985. godine.
Deluje da je Hauard ozbiljan kada je u pitanju promena karijere, već se savetovao sa nekim trenerima kako pravilno da primi udarac u ringu i oko nekih drugih pojedinosti iz ringa.
Džejlen Adams - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Ko je „general na parketu“ kome Zvezda daje loptu u ruke? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala