- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda fascinirala, ali Stanković otkrio: Noć pred meč nisam spavao

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2022
Pratite nas
Nakon što su fudbaleri Crvene zvezde jednim korakom već ušli u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, Dejan Stanković mogao je da predahne ali i prizna da noć pred meč nije spavao.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Fudbaleri Crvene zvezde od prvog do gotovo poslednjeg minut demonstrirali su silu protiv ekipe Pjunika iz Jermenije što se videlo po rezultatu 5:0 za beogradski tim.
Iako je na terenu delovao kao lak posao, Dejan Stanković, trener crveno-belih otkrio je da ipak postojala vlaga bojazan zbog koje nije spavao noć pred utakmicu.
„Mnogo lepo veče, osećala se u vazduhu pozitivna energija, dobra tenzija. Nisam spavao veče pred utakmicu, što mi se retko dešava. Kažem sebi da nije crveno slovo, ali je crveno-belo slovo kad igra Zvezda“, istakao je Stanković.
Trenera Zvezde posebno je obradovala podrška mnogobrojnih navijača i energija sa tribina.
„Ostao sam pozitivno šokiran kada sam video skoro pun stadion, avgust je, ljudi su na odmorima, ali je ljubav bila presudna. Drago mi je što su imali šta da vide, drago mi je zbog naših momaka. Uvek može bolje, ali i gore, analizu ćemo ostaviti za neki drugi put. Moramo da izvučemo stvari koje su bile dobre, ali nemam ja šta da zamerim momcima i oni su bili pod emocijom, pritiskom“, rekao je Stanković.
Iako je Zvezda odigrala sjajnu utakmicu i sa puno samopouzdanja ide u Jeremeniju, nema prostora za opuštanje.
„Imamo veliku prednost, međutim to je još jedna evropska utakmica, gde je intenzitet potpuno drugačiji, a takođe su važni i osvojeni bodovi, radi što boljeg koeficijenta. Svako ko me poznaje, uključujući i igrače, upoznat je sa mojim mentalitetom. U Jermeniju nećemo ići na „ekskurziju", već ćemo ozbiljno odigrati još jednu takmičarsku utakmicu i biće nam cilj da se u Beograd vratimo sa novom pobedom“, poručio je Stanković.
Savršen debi imao je Osman Bukari koji je već postao ljubimac navijača posle fantastično het trika.
„Direktan. Konkretan i direktan, ali opet je to plod rada. Neko za to mora da radi. Uvek utakmica izbaci jednog pojedinca. Hvala Bogu pa nisam imao tako brze protivnike kroz karijeru. Verovatno bih ga “uhvatio” kako god bih znao i oborio dole. Nema dalje od toga“, zaključio je Dejan Stanković.
Osman Bukari - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
SPORT
Bukari kao brzi voz – Zvezda „petardom“ krenula ka Ligi šampiona /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala