- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo naljutio trenera: „Neprihvatljivo je“

© AP Photo / Jon SuperKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
Pratite nas
Erik Ten Hag, trener Mančester junajteda, otkrio je da ga je potez Kristijana Ronalda tokom utakmice protiv Rajo Valjekana kada je napustio stadion pre kraja meča izuzetno iznervirao.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Posle 45 minuta igre u prijateljskoj utakmici na „Old Trafordu“ Erik Ten Hag odlučio je da stavi na klupu Kristijana Ronalda, a Portugalca je ta odluka toliko naljutila da je napustio stadion i otišao kući dok su njegovi saigrači još uvek bili na terenu.
Trenera Mančestera junajteda iznerviralo je ponašanje slavnog Portugalca, ali i drugih igrača koje nije imenovao a uradili su sličnu stvar.
„Ronaldo je propustio pripremnu turneju zbog ličnih razloga, sada mora to da nadomesti i da trenira. Znam da svi pričaju o tome, ali je mnogo ljudi otišlo kući ranije, da li to osuđujete? Ne. Ali je i to neprihvatljivo za sve. Rekao sam i njima da je nedopustivo, jer smo mi tim. Morate da budete tu do kraj“, rekao je Ten Hag za holandske medije.
Osim trenera na Ronalda su bili ljuti i navijači koji su ga uslikali ispred stadiona u toku utakmice.
Definitvno je sve više dokaza da Kristijano nije srećan u Mančesteru, ali je i dalje nejasno gde će nastaviti bogatu karijeru.
Osman Bukari - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
SPORT
Bukari kao brzi voz – Zvezda „petardom“ krenula ka Ligi šampiona /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala