- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vapaj Ilije Stolice sa Kipra – „Potcenjeni smo, neko namerno unosi nemir u Partizan“

© Foto: Skrinšot/You Tube/FK Partizan BeogradIlija Stolica, trener, Partizan
Ilija Stolica, trener, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova u Larnaki započinju pohod na Ligu Evrope utakmicom protiv domaćeg AEK-a, a trener crno-belih Ilija Stolica govorio je na konferenciji za medije više o pritisku sa kojim se njegov tim nosi posle lošeg starta sezone.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Podsetimo, Partizan je užasno započeo sezonu u Superligi u kojoj zaostaje sedam bodova za liderom Crvenom zvezdom posle četiri kola, a od utakmice na Kipru crno-beli očekuju „preporod“.
„Veliki teret se slio na ove momke, potcenjeni su, svi smo potcenjeni na mnogo nivoa, zato verujem da će se akumulacija negativne energije isprazniti na terenu i pokrenuti stvari u pravom smeru“, rekao je Stolica na konferenciji za medije.
„Jasno je šta nam Evropa znači, na koji način se za nju spremamo, iako prvenstvo nismo počeli kako smo planirali i želeli. Ima mnogo razloga, ali je to sad iza nas. Uveren sam da ćemo igrati bolje iz utakmice u utakmicu, svaki dan proveden zajedno predstavlja dobit za sve. Ono što je ekipa pokazala na treninzima samo je uvod u ono što bi trebalo da predstavi protiv Kiprana u dva susreta“, dodaje trener crno-belih.
Stolica je opravdanje za dosadašnje loše rezultate pronašao u psihološkom aspektu.
„Psihološki faktor je presudan. Bilo je turbulentno, stalno je ta vrsta pritiska oko Partizana. Postoje opravdana zadovoljstva i neopravdana nezadovoljstva. Pokušali smo da igrače izolujemo od ogromnog uticaja tog ambijenta i pažnju usmerimo na utakmicu. Teren će pokazati koliko ćemo uspeti. Jedan povoljan rezultat bi stvari pokrenuo u pozitivnom smeru“.
Potom je govorio i o tome što je deo rukovodstva bio za njegovu smenu, ali je (za sada) preživeo.
„Neki pritisci su opravdani, a neki su iskonstruisani, režirani da prave veliki nemir na ekipu. Poenta je da svako kome je Partizan pri ili u srcu mora da momcima pruži podršku, čak i na mentalnom planu, i energetski, kako bi napravili dobar rezultat za klub, za nas, za navijače“, zaključio je Ilija Stolica.
Futbol. RFPL. CSKA - Amkar - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Natho iznenadio Ruse – „Možda se vratim u CSKA, nikad se ne zna“
Andrija Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Partizan doveo bivšeg reprezentativca Srbije – Gomeš dobio konkurenciju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala