- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković i kada ne igra privlači pažnju bivšeg dežurnog kritičara: „U problemu sam“

© AFP 2023 / DANIEL LEALNovak Đoković i Nik Kirjos
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, puni baterije za nastavak sezone, a njegovi časovi Kapoere, popularne brazilske borilačke veštine sa elementima ritma i akrobatike, naterali su Australijanca Nika Kirjosa da se oglasi putem društvenih mreža.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Bivši dežurni kritičar Novaka Đokovića, a sada njegov dobar prijatelj, poručio je da je u problemu ukoliko je za osvajanje Grend slema potrebno poznavanje kapoere.
„Ako mi kažeš da je to ono što je potrebno da se osvoji Grend slem, onda sam ja u problemu...“, istakao je na Tviteru kontroverzni Australijanac.
Nik je u prošlosti konstantno bio protiv Srbina kojeg je otvoreno kritikovao, a onda se sve promenilo nakon što njegova Australija nije dozvolila Đokoviću početkom godine da učestvuje na omiljenom Grend slemu, već su ga deportovali posle 11 dana agonije.
Od tada je odnos Kirjosa i Đokovića počeo da se popravlja, iz dana u dan bio je sve bolji i na kraju su finalisti Vimbldona došli do toga da će zajedno otići na ručak ili večeru.
Novak Đoković se trenutno nalazi u Crnoj Gori gde je uživao u vožnji skutera u Bokokotorskom zalivu, isprobao je i novu atrakciju foil surfing, kao i vožnju kajaka, skutera, dok mu je guranje automobila poslužilo kao jedan od poslednjih treninga, gde je pokazao koliko snagu poseduje trenutno sedmi reket planete.
Podsetimo, Novak je poručio da se priprema najnormalnije za US Open koji je zakazan za 29. septembar, uprkos činjenici da je Srbinu zbog toga što je nevakcinisan zabranjen ulazak u Ameriku, samim tim i učešće na poslednjem Grend slemu u godini.
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Lendl razočaran zbog Novaka i Rafe
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Samo je jedan mogao protiv Novaka sa osnovne linije
Ema Radukanu – US open 2021 - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Ema poklekla pod pritiskom Britanije – saradnja sa Rusom tek počela, a već pri kraju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala