- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanković o Ligi šampiona: Zvezdi se niko neće skloniti sa puta

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
Pratite nas
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pričao je pred meč sa Pjunikom koji je na programu u sredu uveče na stadionu „Rajko Mitić“, da se crveno-belima niko neće skloniti sa terena.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Šampion Srbije saznao je prethodno i ime rivala u plej-ofu, gde će u slučaju eliminacije Jermena udariti na Makabi Haifu ili Apolon.
Mnogi su unapred otpisali Pjunik, ali Zvezda mora da napravi taj prvi korak kako bi se domogla plej-ofa, gde je takođe posle žreba u Nionu dobro prošla i izbegnuti su daleko teži rivali od Apolona i Makabi Haife.
„Možda nisu favoriti, ali danas svi igraju fudbal i to smo videli. Mi smo dosta radili i dobro smo se spremali. Znamo šta nas očekuje. Mnogo dobro smo analizirali Pjunik, ekipu koja dosta menja i igrače u toku meča. Bićemo spremni. Poštujemo svakoga, ali na svom terenu uvek očekujemo pun stadion i zjaedno sa našim navijačima uradiđemo sve da prođemo“, poručio je Stanković i dodao:
„Nemoj da se zavavramo da će biti lako i da je zbog imena protivnika to unapred dobijena utakmica. Da će neko izgubiti unapred, da će neko da se skloni, to nigde ne piše. Svi smo u sturčnom štabu posle poraza Pjunika u prvom meču mislili da idu dalje. Bili su organizovani od rivala, gladni uspeha“, rekao je Stanković.
Trener petostrukog uzastopnog prvaka Srbije poručio je da je najbitnije da Zvezda posle dvomeča bude tim koji će proći u plej-of Lige šampiona.
„Završni cilj je prolaz. E sad, kako će do toga da dođe, mene previše ne zanima. Bitan je prolaz u narednu fazu. Treba da se naouržamo strpljenjem jer će oni u gostima čekati kontre ili polukontre. Didelanžu su dali tri 'poklonjena' gola, ali i to treba zaslužiti. Očekujem jak otpor, a na nama je da ga slomimo što pre“, poručio je Stanković.
Kada je kadrovska situacija tima sa Marakane u pitanju, ono što raduje jeste da se Eraković oporavlja od povrede.
„Trenirao je Strahinja juče i danas i ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti igraće u sredu“, zaključio je Stanković.
Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Zvezda saznala ime rivala u plej-ofu za Ligu šampiona
Rikardo Gomes, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
„Decenijama se kuvalo i eksplodiralo je – Partizan mora da krene iz podruma“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala