- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Nova žrtva globalnog pada kriptovaluta

CC0 / Pixabay / Bitkoin
Bitkoin - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
Pratite nas
Berza kriptovaluta Zipmeks, čije je poslovanje fokusirano na jugoistočnu Aziju, saopštila je da je podnela zahtev za zaštitu od bankrota u Singapuru, postavši poslednja žrtva globalnog pada digitalnih valuta.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ova berza stacionirana u Singapuru nastavila je s transakcijama prošle nedelje, dan nakon što ih je suspendovala 20. jula, i navela da radi na rešavanju svoje izloženosti od 53 miliona dolara prema kripto zajmodavcima Babel Fajnensu i Celzijusu.
Zipmeksovi advokati podneli su pet zahteva 22. jula tražeći moratorijume za zabranu sudskog postupka protiv Zipmeksa do šest meseci, saopštila je ta kripto berza, prenosi Rojters.
Prema zakonima Singapura, podnošenje takvih zahteva daje kompanijama automatski moratorijum od 30 dana, dok singapurski sud ne donese odluku o zahtevu.
Zipmeks, koji prema podacima sa njihovog veb sajta posluje u Singapuru, Tajlandu, Indoneziji i Australiji, najnoviji je u nizu kripto igrača na globalnom nivou koji se upali u probleme nakon opšte rasprodaje koina na tržištima koja je počela u maju kolapsom dva uparena tokena, Lune i TeraUSD, preneo je Tanjug.
Blokčejn - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
EKONOMIJA
Pokrenuta istraga zbog malverzacija sa kriptovalutama u SAD
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala