- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpkinji preti ozbiljna suspenzija – potpisala za dva kluba, biće kažnjena cele sezone

© Foto : FIVBOdbojkašice Srbije
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
Pratite nas
Sara Lozo, srpska reprezentativka u odbojci, mogla bi da bude suspendovana tokom cele naredne sezone jer je pre Lige nacija potpisala za Lugoš, da bi posle tog turnira prihvatila ponudu Ageo Mediksa. Lozo je potpisala za dva kluba koja ako se ne dogovore oko obeštećenja, Srpkinja će dobiti suspenziju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sara Lozo bila je odlična tokom Lige nacija i pokazala da je značajan faktor u reprezentaciji pogotovo u trenucima kada su srpske odbojkašice stigle do bronzane medalje.
Ipak, Saru bi nastup u Ligi nacija mogao da košta cele sezone jer je potpisala ugovor sa dva kluba.
Prema pisanju portala „Volejnjuz“ srpskoj odbojkašici preti suspenzija Međunarodne odbojkaške federacije (FIVB) jer je potpisala ugovore Lugošom iz Rumunije i Ageo Mediksom iz Japana.
Lozo je pre Lige nacija potpisala sa rumunskom ekipom Lugoš, međutim, posle turnira na kom je Srbija zauzela treće mesto tržišna vrednost srpske odbojkašice porasla je naglo, pa joj je japanski Ageo Mediks ponudio trostruko veći ugovor.
Lozo je prihvatila ponudu Japanaca, što se nije dopalo Rumunima, koji su od tima iz Saitame tražili novac za obeštećenje.
Ageo Mediks je to odbio i trenutno ne želi da pregovara, a ukoliko se dve ekipe ne dogovore, prema pisanju portala „Volejnjuz“, Sara Lozo bi mogla da rizikuje ozbiljnu suspenziju, pa čak i da propusti narednu sezonu.
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
SPORT
„Medalja je kao pravo zlato, bio je to najteži put“ – Bojana za Sputnjik o herojskom rezultatu Srpkinja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala