- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda se vratila kući i pokazala šta je ljubav prema klubu!

© Sputnik / Grigoriй Sokolov / Uđi u bazu fotografijaReprezentativac Urugvaja Luis Suarez na aerodromu u Nižnjem Novgorodu
Reprezentativac Urugvaja Luis Suarez na aerodromu u Nižnjem Novgorodu - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
Pratite nas
Legendarni urugvajski napadač Luis Suares potpisao je ugovor sa Nasionalom iz Montevidea, klubom u kojem je počeo profesionalnu karijeru.
Reprezentativcu Urugvaja istekao je ugovor sa Atletiko Madridom, ali je imao daleko bogatije ponude od Nasionala. Ipak, odbio je i rešio da se vrati tamo gde je sve i počelo!
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Punih 16 godina proveo je Luis Suares u Evropi, gde je blistao u dresu Ajaksa, Liverpula, Barselone, Atletiko Madrida.
Iako mu je 35 godina u odličnoj je fizičkoj formi i mogao je dalje da ostane da se nadmeće u „ligama petice“, ali je rešio da se vrati kući. Na početak bajke, tamo gde je sve počelo.
To je Luis Suares. Čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim - ili ga volite, ili ga mrzite.
Vrhunski napadač i čovek kratkog fitilja. Ali, pre svega čovek. Rekao je ne milionima i vratio se u svoj Nasional, klub iz Montevideo u kojem je „fudbalski prohodao“.
„Sad i zvanično da! Ponosan sam što mogu ponovo da nosim dres Nsasionala! Hvala svima na podršci. Vidimo se uskoro“, napisao je na društvenoj mreži Tviter Luis Suares.
Rešio je Suares da posle brojnih osvojenih trofeja u Holandiji, Španiji i Engleskoj dođe kući i tamo da okonča prebogatu karijeru.
Kada je reprezentacija u pitanju Suares još nije rekao zbogom. Do sada je za Uruse odigrao 132 meča i postigao je 68 pogodaka, a saldo će imati priliku da uveća već u novembru kada ga sa nacionalnim timom očekuje Mundijal u Kataru.
Podsetimo, Urugvaj se nalazi u grupi sa Portugalijom, Ganom i Južnom Korejom.
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
SPORT
Ova glava luda pobiće se svuda – i nikada neće dati na sebe /video/
Slavni brazilski fudbaler Ronaldo je gledao spektakl koji su prikazali Francuska i Argentina u Kazanju - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
SPORT
Ronaldo na udaru navijača – zbog krsta i lovorovog lista /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala