- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan sa Kipra kreće ka Evropi

© Miroslav TodorovićPartizan Rikardo i Natho
Partizan Rikardo i Natho - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana evropsku priču za ovu sezonu započinju sa Kipra, nakon što je danski Midtjiland eliminisao AEK iz Larnake u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona posle boljeg izvođenja penala (4:3).
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kiprani će biti domaćini crno-belima u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope 4. avgusta (18.30 časova), dok je revanš na programu 11. avgusta u Beogradu.
Borben i ne tako zanimljiv duel odigrali su kiparski i danski šampion. Od starta je prštalo na obe strane pa smo po jedan gol videli u prvih 15-ak minuta.
Domaćin je poveo preko Olatunđija u devetom minutu, ali je njihova radost trajala kratko jer je Dalsgard već u 12. poravnao na 1:1 posle kornera.
Do kraja regularnog dela imali smo samo još jednu dobru šansu i to za goste u 34. minutu kada je Isaksen pogodio prečku. Domaćin je imao više od igre, ali nije stvorio izgledne prilike pa je meč otišao u produžetke posle 1:1 u prvom meču u Danskoj.
Najbolju priliku u produžetku imao je AEK kada je domaći fudbaler Altman pogodio stativu u 116. minutu.
Na penal-ruletu, Altman i Gustavo su promašili udarce sa 11 metara u reedovima AEK-a, dok je na drugoj strani Kaba bio neprecizan za Midtjiland, koji se u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona sastaje sa Benfikom.
Andrija Makaji - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
SPORT
Mladi fudbaler Partizana doživeo moždani udar
Džejms Oven i Saša Zdjelar u akciji - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
SPORT
Zašto Rusi kupuju srpske „legionare"?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala