- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Američki paradoks i apsurd na Đokovićevu štetu

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICDoček Novaka Đokovića ispred Skupštine
Doček Novaka Đokovića ispred Skupštine - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2022
Pratite nas
Novak Đoković nema dozvolu da nevakcinisan uđe u Sjedinjene Američke Države, ali će zato prema novim pravilima vakcinisani moći da uđu u tu zemlju i bez testa na korona, odnosno i u slučaju da su pozitivni na virus.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Nakon što se US Open oglasio i još jednom podvukao da Novak ne može da igra jer je to protivno pravilima koje je donela vlast, Sjedinjene Američke Države donele su novu, apsurdnu mogućnost.
Nevakcinisanim strancima i dalje neće biti dozvoljen ulazak u SAD, ali će zato oni vakcinisani koji ulaze u zemlju dobiti još jednu privilegiju i moći da uđu iako su zaraženi korona virusom, jer prethodno neće imati uslov da urade test.
Taj dokument potpisao je Džo Bajden, predsednik SAD, ali se dogodila još jedna apsurdna situacija zbog koje svi koji podržavaju Đokovića dodatno apeluju na američke vlasti.
Ketrin Tai, trgovačka predstavnica SAD, vakcinisana je otputovala u Kanadu, gde je takođe vakcinacija neophodna, a vratila se zaražena korona virusom.
Apsurd za apsurdom se nižu u Americi, a za srpskog tenisera je sve manje vremena.
Iako je jedan od tenisera koji najviše vode računa o zdravlju i trudi se da živi zdravim načinom života, Novak i da je zdrav neće moći da krene u pohod na Otvorenom prvenstvu u Americi, dok će osobe zaražene koronom neometano moći da uđu u zemlju samo jer su vakcinisani.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2022
SPORT
US Open se oglasio o Novaku – uloga vlasti i dalje ključna
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala