- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Posle nevakcinisanih tenisera, sada su u fokusu nevakcinisani fudbaleri

© AP Photo / Matthias SchraderReprezentativac Francuske Ngolo Kante proslavlja titulu svetskog šampiona
Reprezentativac Francuske Ngolo Kante proslavlja titulu svetskog šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
Pratite nas
Menadžer Čelsija Tomas Tuhel priznao je javno da fudbaler koji želi da nastavi karijeru u londonskom klubu mora da ispuni nekoliko uslova pre nego što potpiše ugovor sa Plavcima, prenose američki mediji. Takođe, poteže se pitanje vakcina vezano za Svetsko prvenstvo u Kataru pre svega zbog karantina.
Čelsi se nalazi na predsezonskoj turneju u SAD, londonski klub je noćas pobedio meksičku Ameriku 2:1, a fudbaleri Plavaca Ngolo Kante i Robert Loftus-Čik nisu otputovali sa timom u SAD, pošto nisu vakcinisani protiv korona virusa.
Novinari su pitali Tuhela da li bi dobro razmislio kada pregovara sa igračem koji nije vakcinisan protiv korona virusa.
„To mora da bude uzeto u obzir, dva puta ću da razmislim. Ali, postoje igrači koje bih doveo i da nisu vakcinisani. Moramo da prihvatimo da je to danas deo svakodnevnog života", rekao je Tuhel.
Sa druge strane, postavlja se pitanje šta će biti sa nevakcinisanim igračima na Svetskom prvenstvu koje treba da se igra u novembru i decembru u Kataru?
Kako piše Dejli Mejl, Katar će biti pod pritiskom da dozvoli nevakcinisanim igračima da treniraju u izolaciji ako država zadrži petodnevni karantin do Svetskog prvenstva.
U primeru Engleske to bi značilo da neki igrači ne bi mogli da zaigraju prvi meč na turniru protiv Irana jer nisu vakcinisani.
Ističe se da bi igrači koji bi morali u karantin na pet dana ispali iz forme i ne bi mogli da obavljaju timske treninge, što bi napravilo dodatne komplikacije.
Engleski mediji dodaju da će i Totenhem dovoditi vakcinisane igrače i da će potencirati na vakcinaciji igrača, ako oni to prethodno nisu sami uradili.
Robert Levandovski - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2022
SPORT
Superagent je završio najveći transfer ovog leta – koliko će to koštati Barsu?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala