- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusija oplakuje šampiona – petostruki prvak sveta nastradao u padu helikoptera

© Sputnik / Natalья GorškovaIgor Malinovski
Igor Malinovski - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
Pratite nas
Ruski sport oplakuje gubitak petostrukog svetskog juniorskog šampiona u biatlonu Igora Malinovskog (25) nakon što se helikopter kojim je upravljao srušio na krajnjem istoku Kamčatke.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Malinovski je navodno vodio dva putnika na privatni izlet u helikopteru marke „Robinson“ kada se u subotu dogodila tragedija.
Sva tri putnika su poginula u nesreći. Prema rečima zvaničnika u Ministarstvu za vanredne situacije, grupa je letela rutom koja vodi ka vulkanu Uzon u blizini sela Milkovo.
Nestalu letelicu pronašao je spasilački helikopter 17. jula po podne, 13 kilometara od vulkana Uzon. Nažalost, niko nije preživeo nesreću – saopšteno je iz Ministarstva za vanredne situacije,a prenela je RIA.
Britanski „Dejli mejl“ navodi da su dva bogata Rusa (od kojih je jedan Sergej Kolesnjak, izvršni direktor kompanije za mobilnu telefoniju „Tele22") i bivša zvezda biatlona poginuli u padu helikoptera, a nakon toga su ih medvedi odvukli i izgrizli.
Poluostrvo Kamčatka gusto je naseljeno smeđim medvedima, a procenjuje se da u tom regionu živi od 10.000 do 14.000 ovih životinja.
Jan Nepomnjašći - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
SPORT
„Izbegavanje Rusa će izazvati haos“
Ruski šahista Andrej Esipenko, levo, posle pobede nad Magnusom Karlsenom, desno - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
SPORT
Šampion abdicirao – ne želi duel sa Rusom!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala