- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lalatović podneo burnu ostavku pa otkrio: „Igrači davali informacije o sastavu“

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Fk VojvodinaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2022
Pratite nas
Posle samo tri utakmice Nenad Lalatović odlučio je da podnese ostavku na mestu trenera Borca iz Banjaluke zbog loših rezultata, ali i neslaganja sa ekipom. Srpski trener čak je otkrio i da su fudbaleri Borca davali sastave protivničkim timovima.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Počelo je porazom u prvom kolu kvalifikacija sa Konferencijsku ligu od ekipe B36, da bi se završilo remijem sa Slogom iz Doboja. Iako je Borac znatno pojačao ekipu posle Lalatovićeg dolaska, tim ne funkcioniše onako kako je srpski trener zamislio.
Zbog nesuglasica sa pojedinim igračima i očiglednih loših rezultata, Lalatović je burno reagovao ostavkom, da bi otkrio i nepoznate detalje iz svlačionice.
„Igrači znaju, održao sam im lekciju u svlačionici, pokazao sam im poruku. Znam šta su radili, s kim su se dopisivali, kome su davali informacije o sastavu. Tu sam se razočarao. Igrači nasednu i onda ja dobijem skrinšotove... Kad je već tako na početku, najbolje je da Nenad Lalatović ode“, rekao je Lalatović.
Srpski trener nema problem sa tim da napusti klub jer igrači jednostavno ne mogu da se prilagode njegovom sistemu.
„Nije sramota otići. Bolje je da ja jedan napustim klub, a ne 25 novih igrača. Oni nemaju moj karakter, ne mogu da probudim ovaj tim. Ja bih stavio danas glavu tamo gde neko ne sme ne znam šta. Dao bih život na terenu. Nikad sebi ne bih dopustio ovu situaciju, ali ne mogu ni ja stalno da štitim druge. Već sada sam ispražnjen, već sada sam nervozan i znam da mogu samo glupost da napravim. Ne želim da se ovde o meni piše ružno, da napravim glupost, bio bih najsrećniji da uprava prihvati moju ostavku. Mislim da nisam u stanju da ih dignem“, direktan je bio Lalatović.
Očekuje se da srpski trener u toku dana razgovara sa upravom kluba, ali posle ovakvih reči teško je očekivati preokret.
Lalatović se osvrnuo i na odnos sa kolegama za koje veruje da im smeta što se on našao na mestu trenera Borca.
„Ne buši mene niko, ima mnogo pritisaka od tih sa strane, neću da ih imenujem. Meni je poslata poruka, ja sam poruku pokazao. Čovek zove, gde se govori da će sastav dobiti posle treninga, taj drugi čovek koji je iz Banjaluke zove, proverava informacije. Nije to sad toliko ni bitno, to je naravno sramota da se to dešava. Ja sam dobio tu poruku, ja sam tu poruku čitao. Sinoć sam je dobio oko 11 sati. Ja kad to sve vidim, kad vidim da postoje tri-četiri trenera ovde koji skaču na mene. Ja kad sam došao, nisam nikad nijednu ružnu reč rekao za nekog kolegu. Očigledno im je zasmetalo kako sam primljen ovde i onda bi voleli da su na mom mestu. Imaju uticaj da zovu igrače, da šalju poruke, da pitaju, da i mene malo u tim porukama vređaju“, zaključio je Lalatović.
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2022
SPORT
Atletiko rasprodaje igrače zbog Ronalda
Futbol. Kubok Rossii. Matč Istra - Spartak - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
SPORT
Tragična priča ruske zvezde koja se prerano ugasila
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
SPORT
Nezapamćene scene u Bugarskoj – utakmica od stotinu minuta i „bekstvo“ sudije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala