- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Abazović o hapšenju Lazovića: Nema kompromisa sa kriminalom

© AFP 2023 / SAVO PRELEVICDritan Abazović
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2022
Pratite nas
Premijer Dritan Abazović saopštio je povodom jučerašnjeg hapšenja Petra Lazovića i izdavanja naloga za hapšenje Ljuba Milovića da je država pokazala odlučnost u borbi sa svim oblicima organizovanog kriminala.
“Pozdravljam aktivnosti Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja, a posebno zahvaljujem našim međunarodnim partnerima, EUROPOL-u i svima u bezbjednosnom sektoru koji su doprinijeli sprovođenju akcije uperene protiv najopasnijih kriminalnih struktura u društvu.”, naglasio je Abazović
Abazović je istakao važnost jučerašnje akcije i ukazao da se njome jasno stavlja do znanja svima koji djeluju u suprotnosti sa Ustavom i zakonima da država neće imati nikakvog kompromisa sa organizovanim kriminalnim grupama.
“Vlada će nastaviti da pruža punu podršku aktivnostima na suzbijanju organizovanog kriminala koji je očigledno nekad imao svoje pipke u sektoru bezbjednosti. Konačno se pokazuje da najopasnije operacije dobijaju svoj epilog i da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih. Nema zamora u borbi protiv korupcije i drugih oblika kriminala i to ostaje prioritet ove vlade. Nadležni državni organi će se izboriti sa svim pošastima kako bi Crna Gora postala zemlja vladavine prava u korist svih njenih građanki i građana.”, zaključio je Abazović.
Policija,  Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
REGION
Ko je uhapšeni službenik ANB Petar Lazović
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala