- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srbija će biti iznenađenje Mundijala u Kataru“

Ronaldinjo, K. Sederf, Džej-Džej Okoča, Lotar Mateus i N. Kanu na žrebu za SP u Moskvi
Ronaldinjo, K. Sederf, Džej-Džej Okoča, Lotar Mateus i N. Kanu na žrebu za SP u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2022
Pratite nas
Proslavljeni nemački fudbalski reprezentativac i bivši trener Partizana Lotar Mateus izjavio je da bi fudbalska reprezentacija Srbije mogla da bude najveće iznenađenje na Mundijalu u Kataru.
Mateus je za mađarski list Nemzeti analizirao sve grupe Svetskog prvenstva i smatra da će iz G grupe dalje Brazil i Srbija.
Možemo samo da kažemo da bi bilo dobro da Mateus bude u pravu.
„Radio sam u Srbiji, bio sam trener Partizana i ne mogu da poreknem da mi je deo srca ostao tamo. Uz to, fudbaleri Srbije igraju u najjačim ligama širom Evrope. Njihov selektor Dragan Stojković odlično motiviše tim, a ima i veliko iskustvo iz svojih igračkih dana, zna kako da dođe do uspeha. Igrači mu slepo veruju, tako da bi Srbija mogla da bude jedno od iznenađenja Mundijala", izjavio je Mateus.
Svetski i evropski šampion sa Nemačkom smatra da je Brazil favorit za osvajanje titule na turniru u Kataru (od 21. novembra do 18. decembra).
„Za mene je Brazil favorit broj jedan za osvajanje turnira. Iako su dobili najtežu grupu. Individualno su neverovatno jaki, nemaju slabo mesto u timu, stručni štab ima širok izbor vrhunskih igrača. I Švajcarsku poznajem dobro, nekoliko igrača nastupa u Bundesligi, dok Kamerun nije tako jak kao Senegal, ne vidim im šanse za prolaz", istakao je slavni nemački fudbaler koji danas radi kao fudbalski analitičar i komentator.
Fudbaleri Srbije Mundijal će početi duelom protiv Brazila 24. novembra, a zatim slede utakmice protiv Kameruna (28. novembar) i Švajcarske (2. decembar).
Ruski fudbaleri se zagrevaju za utakmicu sa Saudijskom Arabijom - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2022
SPORT
Sud podržao hajku na ruski fudbal
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala