- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda dominantno brojala do pet

© AP Photo / Darko VojinovicAleksandar Katai
Aleksandar Katai - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu protiv Kolubare u drugom kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su već na poluvremenu vodili sa 5:0, a na kraju se to ispostavio kao konačni rezultat. Na ovaj način crveno-beli popeli su se na vrh tabele.
Da će ovo biti siguran trijumf crveno-belih moglo se naslutiti već posle desetak minuta igre. Prvo je Aleksandar Katai pogodio u 9. minutu, a zatim je scenu preuzeo Pavkov sa golovima u 16. i 22. minutu, da bi Katai u 25. minutu doveo Zvezdu u prednost od 4:0.
Do kraja prvog poluvremena Gelor Kanga se upisao u strelce, pa je rezultatski tada već sve bilo rešeno. Čak je i novajliji Bukariju poništen gol u 37. minutu zbog ofsajda.
Crveno-beli su malo u nastavku spustili gas, bilo im je jasno da su stavili nova tri boda u džep, te da su otišli na ukupno šest.
Na ovaj način ekipa Dejana Stankovića iskoristila je remi Partizana i pobegla najvećem rivalu na dva boda razlike odmah na startu šampionata.
Možda su crveno-beli mogli do još nekog pogotka, ali i sa ovih pet će biti više nego zadovoljni.
U preostale dve utakmice Superlige Vojvodina je kao gost savladala Mladost iz Novog Sada sa 4:0, dok su TSC i Javor igrali 0:0.
Lokomotiva Nižnji Novgorod - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
SPORT
Bajka o ruskoj Lokomotivi koja više ne postoji – Evropa će zauvek pamtiti njeno „tutnjanje“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala