Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Čeka se obdukcija tela Srbina ubijenog u Španiji: U pucnjavi ranjen i Bosanac, poznato njegovo stanje

© AFP 2023 / Josep LAGOŠpanska policija u Barseloni 17.08.2017.
Španska policija u Barseloni 17.08.2017. - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
Pratite nas
U bolnici u Granadi čeka se na obdukciju tela srpskog državljanina, koji je ubijen u pucnjavi u ovom španskom gradu. Ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine (41), koji se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i njegov život nije u opasnosti.
Istragu je, kako navode, preuzela Civilna garda.
Bosanac je zadobio ranu u predelu stomaka i iako su lekari odeljenja za neurotraumatologiju sinoć uspeli da je stabilizuju, danas je i dalje pomno prate.
Izvori iz bolnice kažu za španski portal Ideal da njegov život nije u opasnosti. Ranjeni Bosanac prebačen je sinoć oko 19 sati helikopterom u bolnicu sa parkinga, gde je prethodno došlo do pucnjave.
„U pucnjavi je jedna osoba ubijena a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu“, navodi portal i dodaje da bi državljanin Bosne i Hercegovine trebalo da bude operisan, prenosi portal Ideal.
Prema njihovim tvrdnjama, ubijen državljaninu Srbije nije bilo pomoći, jer su lekari koji su došli na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt i više prostrelnih rana na telu.

„Sve se dogodilo nekoliko sinoć, minuta pre 19 sati. Hitna pomoć je tada primili poziv o pucnjavi u kojoj ima teško povređenih. Medicinski helikopter je odmah došao na lice mesta, kao i Civilna garda, koja za sada ne isključuje mogućnost da je motiv likvidacije trgovina drogom“, otkrili su izvori španskog portala.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala