- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvat doživeo sudbinu Muslina – Iran 2022. kao Srbija 2018.

© AFP 2023 / FARSHAD ABBASIDragan Skočić
Dragan Skočić - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
Pratite nas
Hrvatski fudbalski trener Dragan Skočić više nije selektor Irana iako je ovu reprezentaciju odveo na Svetsko prvenstvo i to tako što je bio prvoplasirani u kvalifikacionoj grupi.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Skočić je za dve godine na klupi Irana ostvario učinak od 15 pobeda, jednog remija i dva poraza. I to nije bilo dovoljno...
Da stvar bude još neverovatnija, Iran razmišlja da umesto Skočića dovede drugog Hrvata - Branka Ivankovića.
Još nije poznato ko će naslediti Skočića, ali tamošnji mediji ističu da će ipak probati da angažuju nekog domaćeg trenera.
Ivanković je trenutno selektor Omana, a Iran je već vodio od 2002. do 2006. godine kada je ova reprezentacija igrala na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.
Iran će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi zajedno sa reprezentacijama Sjedinjenih Američkih Država, Engleske i Velsa.
Dakle, Iran je odlučio da smeni selektora koji je imao tako dobar odnos u poslednje dve godine i koji je odveo ekipu na Svetsko prvenstvo...
Zaista čudno. Ali, nije prvi put da se ovako nešto događa, sudbinu sličnu Skočićevoj doživeo je Slavoljub Muslin koji je kao selektor Srbiju odveo na Svetsko prvenstvo 2018. godine, ali je uoči takmičenja smenjen.
Srpski fudbaler Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2022
SPORT
Debi iz snova – Jović dao četiri gola za Fiorentinu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala