- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan trijumfom otvorio novu sezonu Superlige /video/

© Foto : FK PartizanFudbaler Partizana Bibars Natho
Fudbaler Partizana Bibars Natho - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2022
Pratite nas
Partizan je večeras igrao prvi meč ove sezone u Superligi, gostovali su crno-beli Javoru u Ivanjici i na kraju uspešno izašli na kraj sa protivnikom - 4:0 (1:0).
Crno-beli su upisali prva tri boda i tako otvorili eru pod novim trenerom Ilijom Stolicom. Golove za Parni valjak postigli su Mihajlo Petković, Birbas Natho, Samed Baždar i Rikardo Gomeš.
Mladi ofanzivac Petković je, možda i malo uslovljeno dobio priliku da debituje kao obavezni „bonus igrač“ u sastavu, ali je brzo pokazao da bi mogao da bude otkrovenje Partizanove sezone.
Primio je loptu na ivici kaznenog prostora u 22. minutu, okrenuo se ka golu, namestio se i onda sa 16 metara poslao loptu u gornji ugao Javorovog gola.
Zaista lep pogodak posle čega su se čak nazirale i suze na licu mladog napadača, za 1:0.
Partizan je u nastavku meča dodatno povisio prednost, a strelci su bili Birbas Natho i Samed Baždar, tako da su se dvojica mladih igrača crno-belih, Petković i Baždar, odlično pokazali.
Na kraju je Rikardo Gomeš sa tačke stavio tačku na meč u nadoknadi vremena.
Gostovanje Javoru u Ivanjici je tradicionalno nezgodno, ali su ga crno-beli prevazišli na relativno lak način na startu ove nove sezone.
U preostale dve utakmice večeri TSC je savladao Čukarički sa 4:1 (1:0) u gostima, dok su Mladost i Spartak Subotica igrali nerešeno 1:1 (0:1) u Lučanima.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Malkom - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2022
SPORT
Zenit pokazao snagu u Superkupu Rusije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala