- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čović: Hteli smo Pabla Lasa, zvali smo Tea, Bobija, Bjelicu...

Nebojša Čović u emisiji Sputnjik sport: Miljanov korner
Nebojša Čović u emisiji Sputnjik sport: Miljanov korner - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
Pratite nas
Ovih dana definitivno je prilično burno oko KK Crvene zvezde. Na mesto trenera je stigao Vladimir Jovanović, a čak su crveno-beli kontaktirali i Pabla Lasa. O svemu tome je na Skupštini kluba govorio predsednik kluba Nebojša Čović.
Da je Pablo Laso, doskorašnji trener Real Madrida u boljoj zdravstvenoj situaciji, sada bi možda sedeo na klupi Zvezde.
„Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd", rekao je Čović na skupštini kluba.
Odlazak Dejana Radonjića u Panatinaikos nije bio planiran.
„Nismo očekivali da ce otići trener (Dejan Radonjić), kome je ugovor isticao 30. juna. Zbog toga smo i izdali saopštenje nakon pet razgovora tokom juna, kada smo pretpostavili u kom pravcu će sve to da ode. Nije ovo prvi put da radi u Srbiji, pošto se pojavila priča oko kašnjenja u isplatama. Potom je krenula akcija oko pronalaska novog trenera, uvek je rizik sa stranim trenerima, pošto mora da budu redovne isplate."
Zanimljivo je da je Zvezda kontaktirala brojne srpske velike i veoma dokazane igrače.
„Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosić ima ugovor sa Virtusom, Bjelica se odlučio za Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija“.
Šta će biti sa Nikolom Kalinićem?
„Još uvek se nadam da će Kalinić ostati. Obavio sam par razgovora sa njim, postoje šanse da produži ugovor, sa pojačanom ponudom, koja je možda jača i od Barselone. Pojavio se i Virtus, sve bi trebalo da bude gotovo kroz dva-tri dana", rekao je Čović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala