- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Radonjić stigao u Atinu, slede razgovori sa Panatinaikosom

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Crvene zvezde Dejan Radonjić
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
Pratite nas
Traje drama oko statusa Dejana Radonjića. Pitaju se svi da li će ostati u Crvenoj zvezdi ili će potpisati za Panatinaikos, a najnovije informacije kažu da je crnogorski stručnjak stigao u Atinu na razgovore sa Zelenima.
Grčki novinar Jorgos Zakas objavio je fotografiju i kaže da je Radonjić stigao u Atinu zajedno sa menadžerom Miškom Ražnatovićem.
Sada sledi razgovor Radonjića i Ražnatovića sa ljudima iz Panatinaikosa posle koga će sve biti jasnije. Ponuda će biti na stolu, a na Radonjiću je da li će je prihvatiti ili ne.
Sama činjenica da je otišao u Atinu jasno govori da mu je želja da postane trener Zelenih, naravno ukoliko se zadovolje svi kriterijumi.
Važno je reći da je Crvena zvezda takođe dala zvaničnu ponudu Radonjiću, a crnogorski stručnjak ima ograničeno vreme odgovora.
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je u sredu izjavio da je Radonjiću ponuđen vrlo dobar ugovor, međutim, trofejni trener, navodno, nije dobio potrebne finansijske garancije za formiranje jakog tima pogotovo posle odlaska Holinsa, Davidovca i verovatno Kalinića.
Atinski Zeleni za sada se ne oglašavaju, ali grčki mediji navode da bi u naredna 24 sata mogli da potvrde angažovanje crnogorskog trenera.
Videćemo da li će Radonjić na kraju potpisati za Panatinaikos ili će ostati u Crvenoj zvezdi.
Trenutno je bliži Zelenima.
Dejan Davidovac - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2022
SPORT
Davidovac za Sputnjik o prelasku u CSKA: Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala