- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Minimalni budžet Zvezde i Partizana za sledeću sezonu – 7.500.000 evra

© Foto : KK PartizanOstoja Mijailović
Ostoja Mijailović - Sputnik Srbija, 1920, 27.06.2022
Pratite nas
Košarkaški klub Partizan sledeće sezone igraće u Evroligi, a to zadovoljstvo, kroz specijalnu pozivnicu, morao je da plati 500.000 evra, otkrio je predsednik Ostoja Mijailović. Takođe, sada je jasno da će i Crvena zvezda i Partizan sledeće sezone imati na raspolaganju najmanje 7.500.000 evra.
Predsednik Partizana Mijailović govorio je o aktuelnim temama, a dodao je i da će crno-beli u sezoni pred nama imati više čarter letova nego ranije.
„Povratkom Obradovića Partizan je pokazao svoju nameru. Specijalnu pozivnicu plaćamo 500.000 evra. Minimalni budžet je 7,5 miliona evra. Kada smo aplicirali za pozivnicu morali smo da imamo način da ostvarimo budžet, neće biti jednostavno sakupiti pare. Biće mnogo mečeva u ligaškom delu, igraće se po tri utakmice nedeljno, uzimaćemo više čarter letova nego ranije. Očekujem veću podršku navijača, da kupuju karte i dolaze na mečeve. Ako smo za sve ove godine, otkako sam u klubu, rešavali budžet, rešićemo ga i sada. Borićemo se da bude što veći - rekao je Mijailović za Maksbet radio.
Jasno, ovaj deo godine rezervisan je za pojačanja, traže se na sve strane, a za sada je jedino jasno da je Partizan raskinuo ugovor sa Rodionom Kurucem.
„Pratimo košarkaško tržište svaki dan, imamo nekoliko imena, neću sada o tome. Želimo da se pojačamo, kako bismo ostvarili zavidne rezultate. Zna se i kome ističu ugovori, ne mogu da kažem sa kim će da se nastavi saradnja. Ističu Radetu Zagorcu, Nemanji Dangubiću, istekli su Matijasu Lesoru i Dalasu Muru. Raskinuli smo ugovor sa Rodionsom Kurucem. Imamo dosta mladu i perspektivnu ekipu, tu su Jam Madar, Balša Koprivica, Tristan Vukčević...“, rekao je Mijailović.
Videćemo kakve će ekipe napraviti večiti rivali pred sezonu u kojoj će i jedni i drugi učestvovati u Evroligi.
Dejan Davidovac - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2022
SPORT
Davidovac zvanično u CSKA iz Moskve!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala