- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Savo Milošević oštro protiv sankcija ruskim sportistima: Katastrofa!

© AP Photo / Dave ThompsonSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 25.06.2022
Pratite nas
Srpski trener Savo Milošević protiv je sankcija koje su uvedene ruskim sportistima generalno. Ističe da je „katastrofa i nefer“ to što se ruski sportisti izoluju na sve načine i dodaje da bi voleo da radi u Rusiji.
Jasno je da je Milošević uz ruske sportiste i da se saoseća sa njima.

„Izolacija ruskog sporta i fudbala je katastrofa! Nije pošteno! Ja, kao i svi Srbi, osećam ogromnu nepravdu prema ruskim sportistima. Ne razumem i ne prihvatam takve odluke. Zašto kažnjavati ljude koji nemaju veze sa politikom i vojnim operacijama? Oni ceo život treniraju, žrtvuju se i neumorno rade da bi postigli rezultat. I onda ih neko kažnjava bez ikakvog objašnjenja“, rekao je Savo Milošević za portal Sport24 i dodao:

„To je tužno. Žao mi je ruskog sporta. Posebno ruskih fudbalera. Saosećam sa svakim ruskim sportistom. Nisu oni krivi! Rusija trenutno ima problema sa čitavom Evropom. Srbi to razumeju. Ista stvar se desila i nama devedesetih godina“.
Prokomentarisao je Savo odlazak Slaviše Jokanovića da bude trener Dinama iz Moskve.
„Čim je Slaviša otišao u Rusiju, to znači da poštuje zemlju, njen narod i prvenstvo. Da mu se nešta nije svidelo, Jokanović ne bi došao u Moskvu“.
A, onda dodaje i da bi sam voleo da radi u Rusiji.
„Ne znam za druge trenere strance, ali ja bih došao da radim u Rusiju. Srbi i Rusi su uvek bili braća! Imam li nekih želja? Naravno, CSKA je bratski klub mom rodnom Partizanu“,našalio se Savo Milošević.
Srpski fudbaler Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2022
SPORT
Luka je poslušao Nikolu i izabrao je Firencu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala