Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Tužilaštvo: MUP će obaviti razgovore sa Stefanovićem i Hrkalovićevom

© Sputnik / Lola ĐorđevićNebojša Stefanović
Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2022
Pratite nas
Više javno tužilaštvo je saopštilo da će po njihovom nalogu Sektor u untrašnje kontrole MUP-a obaviti razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Dijanom Hrkalović u svojstvu građana.
Razgovor će, kažu, biti obavljen zbog prikupljanja informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović,
Oni su pozvani da iznesu saznjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadležnosti VJT-a u Beogradu, dok u pogledu eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićke ili Stefanovića, isključivu nadležnost ima Tužilaštvo za organizovani kriminal.
Po nalogu VJT, SUK će prikupiti i druge informacije, obaviti potrebne razgovore i pribaviti obaveštenja koja su potrebna u cilju utvrđivanja ima li elemenata nekog krivičnog dela koje je iz nadležnosti VJT u Beogradu.
Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.
Tim povodom, oglasio se i Nebojša Stefanović na Tviteru:
Nebojša Stefanović - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2022
SRBIJA
Stefanović o optužbama Dijane Hrkalović: Nisam kriminalac, a pogotovo ne zaverenik protiv Vučića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala