- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdina meč lopta za titulu

© Foto : ABA ligaTasić i Vajt
Tasić i Vajt - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2022
Pratite nas
Crvena zvezda večeras od 20 časova gostuje FMP-u iz Železnika u drugoj utakmici finalne serije KLS lige. Trenutno tim Dejana Radonjića vodi sa 1:0, a ukoliko slavi i u gostima doći će do 22. titule prvaka Srbije. Meč večeras pratite uživo uz Sputnjik.
Naravno, crveno-beli imaju šansu da sezonu završe sa sva tri trofeja. Osvojili su Kup Radivoja Koraća u Nišu, osvojili su ABA ligu, a sada su na korak od osvajanja i KLS lige.
O svemu tome govorio je i trener Dejan Radonjić.

„Slavili smo i idemo u Železnik sa ciljem da završimo sezonu. U ovom trenutku je najbitnije da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija od pre nekoliko dana protiv Mege, da izgubimo posle dobre prve utakmice. Nadam se da ćemo i bez Ostina Holinsa biti dovoljno dobri da završimo sezonu", rekao je Dejan Radonjić.

Ostin Holins se povredio na prošloj utakmici, a nije jednostavno ni FMP-u kada ne može da računa na Brajsa Džonsa i Gereta Nevelsa.
„Svestan sam celokupne situacije, našeg stanja i rostera, naravno i snage Crvene zvezde. Nemam nerealna očekivanja, ali želim od mojih momaka da pokažu karakter i čvrstinu koji mislim da su nas krasili cele godine i koji su po mom mišljenju DNK ove ekipe. Očekujem da imamo i veće prisustvo igrača koji na prošloj utakmici nisu bili u dobrom ritmu. Zna se kako FMP igra na domaćem terenu i očekujem da sutra ispravimo sliku. Mislim da ona može da bude bolja od onoga što smo pokazali", rekao je Nenad Stefanović.
Nikola Šaranović, košarkaš FMP-a, takođe je najavio bespoštednu borbu.
„Probaćemo da što pre zaboravimo prvu utakmicu u finalnoj seriji. Velika pauza koju smo imali i odsustvo par igrača iz rostera učinila je da ne odigramo utakmicu na nivou onoga što smo radili cele godine. Crvena zvezda je najbolja ekipa u regionu i želimo da baš protiv nje pokažemo da nismo slučajno u finalu. Pozivam publiku da napuni tribine u FMP Areni, a mi obećavamo bespoštednu borbu do poslednjeg atoma snage", istakao je Šaranović.
Videćemo da li se večeras završava košarkaška sezona naših klubova.
Dimitris Itudis - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2022
SPORT
„Srpski kum“ nasledio Đorđevića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala