- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

U srcu Šumadije dogodilo se čudo – ispisana je istorija /foto/

Mikasa
Mikasa - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
Pratite nas
Odbojkašica Radničkog 1977 iz Kragujevca Anja Lukić odservirala je na meču protiv Tehničara iz Kraljeva impresivnih 25 uzastopnih as servisa u trećem setu.
Kako su odbojkašice Radničkog bile prve na servisu, tako je jasno i logično da su na kraju dobile pomenuti set maksimalnim rezultatom 25:0!
Anja Lukić, pionirka koja igra na poziciji tehničara, tako je popravila sopstveni rekord, koji je prethodno iznosio 15 uzastopnih as udaraca.
„U našoj ekipi ja sam najsigurniji igrač što se tiče servisa. Međutim, imala sam pojedine greške verovatno zbog pritiska. U trećem setu smo se sve igračice zainatile i ja sam stala na servis liniju. U glavi mi je bilo jedino da želim da se baš pokažem. Trener mi je rekao da samo ubacim servis, a posle da pojačam. Međutim, krenuli su asovi da se ređaju. MIslim da je u nekom trenutku protivnička ekipa izgubila koncentraciju, što je meni bio veći motiv da nastavim da serviram dobro“, rekla je Anja Lukić, nakon što je Kragujevcu "servirala" svojevrsno čudo i ispisala istoriju pionirske odbojke u srcu Šumadije.
Jasno je da Radnički ima biser u svojim redovima i da je 25 uzastopnih as udaraca prava retkost u svetu sporta.
Na Anji je da nastavi predano da radi i da trenira, a onda je sasvim sigurno očekuje i blistava profesionalna karijera i onaj najdraži - reprezentativni dres.
Miljan Milićević i Nikola Miljković - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
Podkast
A šta ste vi uradili do dvadesete godine | Miljanov korner
Nikita Mazepin - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
SPORT
Amerikanci su „ugasili“ Rusu san, ali je on našao način da pomogne drugima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala