- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Odaberite odgovarajuće naočare za sunce prema obliku lica /foto/

CC0 / Pixabay / Naočare za sunce
Naočare za sunce - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
Pratite nas
Prilikom kupovine naočara za sunce ne morate da trošite ogromnu količinu novca da biste kupili model koji vam odgovara. Bitno je da se opredelite za model koji odgovara vašem obliku lica.
Ukoliko imate okruglo lice treba da izaberete model koji će ga izdužiti. Izbegavajte okrugle naočare, iako su one sada veoma popularne. Najbolje bi vam stajao široki model sa kockastim okvirom.
Ovalno lice je najzahvalnije za odabir sunčanih naočara. Ljudima sa ovim oblikom lica odgovaraju skoro svi modeli naočara. Ako vam je teško da se opredelite — sa blago četvrtastim okvirom sa zaobljenim ivicama ne možete da pogrešite.
Ako imate duguljasto lice potrebno je da ga prividno skratite. Za to su najbolji izbor četvrtaste i okrugle naočare većih dimenzija.
Širokom obliku lica najviše odgovaraju takozvane pilotske naočare, ili neki oblik koji je neobičnog izgleda kako bi se pažnja usmerila na oči.
Što se tiče četvrtastog oblika lica, vama su potrebne naočare koje će ublažiti te crte lica. Najbolji izbor su velike okrugle ili ovalne sunčane naočare sa tamnim staklima, preneo je portal „Magazin Novosti“.
Žena pred ogledalom - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2022
DRUŠTVO
Zašto žene brže stare od muškaraca
Buđenje - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
DRUŠTVO
Kako se oporaviti nakon neprospavane noći
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala