- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kraj za Ruskinje u Berlinu

© AP Photo / Michel EulerDarija Kasatkina
Darija Kasatkina - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
Pratite nas
Završnica VTA turnira u Berlinu proteći će bez ruskih teniserki pošto su obe predstavnice, Darija Kasatkina i Veronika Kudermetova, eliminisane u četvrtfinalu.
U uvodnom meču dana Kasatkina je lako poražena od grčke predstavnice Marije Sakari u dva seta, 6:0, 6:3. Drugi servis je bio poseban problem na ovom meču za 12. igračicu sveta Kasatkinu koja je počišćena u prvom setu bez osvojenog gema.
U drugom setu je Darija zaigrala nešto bolje, od 1:3 stigla do 3:3 i prikazala na momente agresivan tenis, ali u maratonskom sedmom gemu dozvolila je rivalki brejk i kasnije konačni trijumf, 6:3.
Učešće na turniru u prestonici Nemačke okončala je i Veronika Kudermetova koja je izgubila u tri seta od Švajcarkinje Belinde Benčić, 6:3, 3:6, 3:6.
Sjajno je Veronika otvorila meč, dominirala u prvom setu i brzo stigla do 6:3, ali je potom koncentracija popustila što je iskoristila Benčićeva i izjednačila u drugom istovetnim rezultatom.
Odluka o polufinalisti pala je u trećem setu u kom je Benčićeva napravila brzi brejk i lako stigla do 3:1, a kasnije još jednim brejkom za 5:2 i do konačnog trijumfa.
Upravo će pobednice ovih duela, Sakari i Benčićeva, u subotu odlučiti i o finalisti turnira u Berlinu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
SPORT
Rumun ne odustaje: „Novak je napravio fatalnu grešku“
Italijanski teniser Mateo Beretini proslavlja pobedu nad Gaelom Monfisom u četvrtfinalu Australijan opena 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
SPORT
Sistem uništava beogradskog pobednika
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala