- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski biser poslao jasnu poruku Americi, pomenuo je i Jokića /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Jović
Nikola Jović - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
Pratite nas
Nikola Jović opčinio je Amerikance šuterskim sposobnostima i fizičkim predispozicijama na treninzima Denver Nagetsa, pa bi Nikola Jokić lako uskoro mogao da dobije društvo iz Srbije.
Talentovani bek koji ima isto ime kao MVP NBA lige i slično prezime, poručio je Amerikancima da je spreman da igra na svim pozicijama, ako zatreba.
Na druženju sa novinarima u čuvenoj „Bol areni“, srpski biser Nikola Jović poručio je da jedva čeka da upozna imenjaka koji je prva zvezda Denver Nagetsa.

„Za mene san postaje stvarnost. Pogotovo što treniram sa Nagetsima. Ljudi u Srbiji vole košarku, Jokić je dvostruki MVP i sada sva deca žele da igraju košarku. Nikada nisam sreo Jokića, ali mi je to jedna od želja. Nadam se da ću uskoro imati priliku da ga upoznam“, istakao je član Mege koji će 23. juna biti 21. pik na draftu u Bruklinu.

Raspametio je Jović skromnošću i talentom Ameriku. Video sa treninga Denvera na kojem ko od šale vezuje četiri trojke iz ćoška, retko koga je ostavio ravnodušnim.
„Pokazao sam pomalo od svega. Videli su moj šut, dodavanje i snalaženje na niskim pozicijama. Spreman sam da budem igrač kakvog trener želi. Ukoliko traži da budem šuter, biću, ukoliko je vizija da trčim u tranziciji, uradiću i to. AKo bude želeo i ako bude trebalo igraću na svih pet pozicija“, skromno je poručio biser srpske košarke Nikola Jović koji je blesnuo pod reflektorima američkih dvorana.
Ono pravo zakazano je za 23. jun u Bruklinu, gde vrlo lako može da se dogodi da Denver izabere Nikolu Jovića i pridruži ga superstaru i zemljaku Nikoli Jokiću.
Klej Tompson i Stef Kari, Golden Stejt Voriorsi - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
SPORT
Kari u odabranom društvu – pre njega su to učinili samo Džordan i Džejms /video/
Stef Kari - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
SPORT
Karijev šou u Bostonu za izjednačenje u finalu /video/
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović – Atlanta Hoks - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2022
SPORT
Srbija ostaje bez Bogdana!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala