- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak je izabrao stari recept

© AP Photo / Ben CurtisSrpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona.
Srpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona. - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2022
Pratite nas
Novak Đoković, prvi teniser planete, najverovatnije neće igrati pripremne turnire za treći Grend slem u sezoni - Vimbldon. Ipak, nema prostora za bojazan, s obzirom na to da je srpski as i prošle godine učinio isto i na kraju je podigao pehar u Londonu.
Nakon bolnog poraza od Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa, Đoković je proveo nekoliko dana u rodnom Beogradu, usledio je put u Crnu Goru, gde se trenutno i nalazi, gde puni baterije.
Početak Vimbldona zakazan je za 27. jun.
Najverovatnije ništa pre Vimbldona. Videćemo još, ali sada je vreme da se pre svega Novak psihiški oporava. Kao što sam i ranije govorio, ljudi poput Novaka su genijalci sa drugačijim načinom razmišljanja. Potrebno im je malo vremena da se vrate i da slože neke stvari u glavi, ali ipak treba vremena. Onda je to to, i pre je doživljavao razočaranja, znam da će biti spreman za travu“, poručio je njegov trener Goran Ivanišević u intervjuu za Sport klub.
Rafael Nadal Saša Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2022
SPORT
Jedna slika, dva gladijatora i sva surovost sporta /foto/
Centrani teren, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2022
SPORT
Definitivna odluka Vimbldona: Bez Rusa i Belorusa u Londonu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala