- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zabrana preleta Lavrova neće ostati bez odgovora /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Međunarodne aktivnosti Srbije u ruskom pravcu su blokirane, izjavio Sergej Lavrov u Moskvi nakon što je zbog zabrane preleta morao da otkaže planiranu posetu. Naglasio je da EU želi da svi kandidati preuzmu obaveze rusofobije.
Odbijanje Bugarske, Crne Gore i Severne Makedonije da propuste avion ruskog ministra spoljnih poslova potvrda je zavisnosti tih zemalja od zapadnih centara moći. Čak ni Bečka konvencija ne sprečava komunikacije u slučaju zemalja koje su u ratu, kažu analitičari.
U toku je završna operacija ruske vojske oslobađanja Svjatogorska u DNR. Moskva upozorava da bi odgovor na isporuke zapadnog naoružanja Ukrajini mogao da bude napad na infrastrukturu Kijeva gde se donose glavne odluke.
Istražujemo: šta je stvarni razlog što će godišnjica bombardovanja Hirošime i Nagasakija u avgustu proći bez predstavnika Rusije - zemlje koja je bila najveća žrtva Drugog svetskog rata, i u njemu odigrala ključnu ulogu?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala