- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nema Rusa, ali tu je Novak! /foto/

© AP Photo / Ben CurtisNovak Đoković u finalu Vimbldona
Novak Đoković u finalu Vimbldona - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2022
Pratite nas
Novak Đoković našao se na listi prijavljenih tenisera za ovogodišnji Vimbldon, koji će biti drugačiji jer na njemu zbog zabrane neće biti ruskih i beloruskih tenisera i teniserki, zbog čega se bodovi neće računati.
Ugledni teniski insajder novinar Mihal Samulski objavio je na svom Tviter nalogu listu učesnika predstojećeg trećeg Grend slema u godini, a na njemu se našao svetski broj jedan Novak Đoković.
I to će Nole zauzeti svoje mesto u Londonu na čuvenim terenima „Ol Ingland klaba“, tamo neće zbog skandalozne zabrane i dubokog mešanja politike u sport biti Danila Medvedeva, Andreja Rubljova, Karena Hačanova i ostalih ruskih asova.
Rafael Nadal se takođe našao na pomenutoj listi koja na kraju ne mora ništa da znači, jer bi Španac mogao zbog bolova da odustane od Vimbldona, a više o tome biće poznato posle finala ROlan Garosa koji igra u nedelju protiv Norvežanina Kaspera Ruda.
Od srpskih tenisera na spisku prijavljenih za Vimbldon osim Đokovića nalaze se Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Filip Krajinović.
Takođe, na spisku prijavljenih igrača nema ni Rodžera Federera koji je posle nekoliko operacija kolena najavio povratak u septembru ili oktobru ove godine.
Novak Đoković i Aleksander Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2022
SPORT
Šampionski gest Novaka /foto/
Teniska loptica - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2022
SPORT
Devojka utrčala na teren i prekinula meč na Rolan Garosu – šta se krije iza broja 1.028? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala