- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Zapad samo traži razloge za isporuke oružja Kijevu

© Foto : Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaPortparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Zapad pokušava da nađe razloge kako bi objasnio isporuke oružja Kijevu, kao i svoje ponašanje prema Rusiji, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova u emisiji „Solovjov lajv“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Oni sve vreme traže izgovore da isporučuju naoružanje Ukrajini. Oni se pretvaraju da se ponašaju u skladu sa pravilima. To još nisu odbacili, istrgli, oni zaista traže razloge kako bi nešto objasnili, jer bez objašnjenja postaju država koja vrši agresiju u svim pravcima“, rekla je Zaharova.

Prema njenom mišljenju, zapadne zemlje pokušavaju da nađu uzroke svoje politike za domaću publiku kako bi razjasnili svoje postupke.
Podsetimo da je Rusija uputila notu svim zemljama, uključujući Ameriku, zbog isporuka oružja Ukrajini. Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je upozorio da će svi tereti koji sadrže vojnu pomoć Ukrajini biti legitimni cilj za Rusiju.
U ruskom Ministarstvu spoljnih poslova su naglasili da da se zemlje NATO igraju vatrom šaljući oružje u Ukrajinu, a portparol Kremlja je rekao da to nimalo ne doprinosi rusko-ukrajinskim pregovorima.
Američki predsednik Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
SVET
Bajden objavio novi paket vojne pomoći Kijevu koji uključuje višecevne bacače raketa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala