- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan oštro kažnjen, limitiran kapacitet Pionira na narednoj utakmici finala

© Foto : ABA ligaHala Aleksandar Nikolić
Hala Aleksandar Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Posle svih događaja na trećoj utakmici finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Jadranska liga je sada izrekla kaznu kojom je kaznila crno-bele smanjenim kapacitetom za četvrti meč finala.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Privremena mera zabrane i deljenja karata ne dozvoljava Partizanu da otvori prvih deset redova tribine „A“, prvih 13 redova tribine „Bela loža“, celu tribinu „Parter 4 Senior“, celu tribinu Parter „B“, celu tribinu „Plava loža“, prvih 12 redova tribine „VIP loža“.
Kako je istakla ABA liga na sajtu, ovo je privremena mera načinjena sa ciljem da se spreče novi incidenti i da ne bi bilo daljih kazni.
Četvrta utakmica igra se u petak, od 18.30.
Podsetimo, ranije je Crvena zvezda kažnjena zbog propusta i takođe velikih incidenata, posebno u drugoj utakmici finala plej-ofa, pa će crveno-belima biti limitiran kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ u eventualnoj petoj utakmici, kao i u naredne dve (ili tri) u narednoj sezoni.
Crvena zvezda vodi sa 2:1 u seriji, Partizan je domaćin na sledećoj utakmici. Ukoliko Zvezda slavi osvojiće titulu, a ako crno-beli budu bolji, igraće se majstorica pred navijačima Zvezde.
Kevin Panter - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
SPORT
Panter – Partizanova sreća i nesreća
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala