- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ko „laže“, a ko je „bezobrazan“ – skandinavski obračun usred Pariza /video/

© AP Photo / Michel EulerHolger Rune i Kasper Rud
Holger Rune i Kasper Rud - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Četvrtfinalni duel skandinavskih tenisera, Kaspera Ruda iz Norveške i Holgera Runea iz Danske obeležili su i detalji koje ljubitelji belog sporta nisu imali prilike da vide u prethodnom periodu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Stariji Rud je uspeo da savlada sjajnog tinejdžera iz susedne države i plasira se u polufinale, a finiš meča obeležila je i tenzija na mreži.
Prilikom pozdravljanja igrača Rune nije želeo ni da pogleda Ruda, što je Norvežanin „prokomentarisao“ klimanjem glave.
Mladi Rune, 19-godišnjak koji tek ulazi u svet vrhunskog tenisa, našao se na udaru navijača koji su preko društvenih mreža pokušavali da ga posavetuju kako treba da se ponaša.
„Dobio je najbolji pozdrav koji je mogao. Trebalo je da pokaže poštovanje. Nemate pojma kako se ponaša van terena, toliko je bezobrazan, nikada se ne javlja, vrišti u lice i priča loše stvari u prolazu kada se menjaju strane. Ne želim da zagrlim tog lika“, naveo je Rune.
U priču su se uključile i porodice, Rudov otac je rekao da je sve laž, a Runeova majka da Rud stariji govori neistine i da se sve događalo tok je Rune čekao na doping kontrolu posle meča.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
SPORT
Nadalovi blefovi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala