- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mijailović navijačima Partizana: Da se ne ponove scene iz prve dve utakmice

© Foto : KK PartizanOstoja Mijailović
Ostoja Mijailović - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Crvena zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige, dok će Partizan biti domaćin u sredu, a ako pobedi i na narednoj utakmici. Tim povodom se oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović i poručio crno-belim navijačima da navijaju fer i sportski.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Poznato je da je došlo i do incidenta posle druge utakmice finala, a košarkaši crno-belih žalili su se na ubacivanje tvrdih predmeta sa tribina tokom prve dve utakmice koje su pripale domaćem timu.
Sada će crno-beli biti domaćini, a Mijailović poziva na fer i sportsko navijanje.
„Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana“, naglasio je Mijailović.
Potom se predsednik crno-belih nadovezao...
„Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju", rekao je Mijailović.
Treća utakmica finala ABA lige igra se u sredu od 20 časova i 30 minuta. Ukoliko Partizan pobedi, serija se produžava na još jedan meč koji bi se najverovatnije igrao u peta kod 18 časova i 30 minuta, dok bi eventualna majstorica trebalo da bude na programu u ponedeljak 6. juna od 20 časova.
Termini eventualne četvrte i pete utakmice su podložni promenama.
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Kalinićev „snajper“ – za rekord /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala