- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sve je bilo rešeno, a onda je Amerikanac teško povredio Gudurića /video/

© Sputnik / Mihail Serbin / Uđi u bazu fotografijaMarko Gudurić
Marko Gudurić - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Srpski reprezentativac iz redova Fenerbahea Marko Gudurić povredio je koleno u polufinalu plej-ofa turske lige sa Darušafakom. U finišu treće četvrtine Srbin se stuštio ka obruču i Amerikanac Ajzea Pineiro je inicirao bespotrebni fizički kontakt posle kojeg je Gudurić nezgodno pao na levo koleno i sa bolnom grimasom je napustio teren.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Fenerbahče je bez problema izašao na kraj sa Darušafakom protiv koje je slavio rezultatom 91:65, ali je taj susret ostao u senci povrede Marka Gudurića.
Prosto je neshvatljivo zbog čega je Amerikanac Ajzea Pineiro tako reagovao u trenutku kada je Fener imao čak 20 poena prednosti, a Gudurić je bio pred čistim zakucavanjem.
Sačekao ga je pomenuti Pineiro kako bi pokušao da ga izblokira i sve se jako ružno završilo jer je srpski šuter završio na parketu, a tom prilikom udario je koleno i lakat. Sudija je dosudio faul, ali Gudurić se više nije vraćao u igru, već je u pratnji klupskih lekara napustio parket.
Da čitava scena bude još ružnija postarao se Selddžuk Ernan, trener Darušafake, koji je tom prilikom zbog protesta na odluku sudija da dosude faul, dobio isključujuću tehničku grešku.
Fenerbahče i Gudurić nisu se još oglasili, pa ostaje samo da se nagađa o kakvoj povredi kolena je reč. Tim Aleksandra Đorđevića se posle trijumfa u seriji rezultatom 3:1 plasirao u finale turskog šampionata.
Za septembar je zakazan Evrobasket i jasno da je da bi potencijalni izostanak Marka Gudurića bio veliki hendikep za Srbiju pod komandom Svetislava Pešića.
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Kalinićev „snajper“ – za rekord /video/
Crvena zvezda - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Zvezdini navijači gađali igrače Partizana – Lazić sa Kalinićem sprečio veće incidente /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala