- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksi za Sputnjik: Srpski dečaci su mali heroji!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
Pratite nas
Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, odgovorio je na pitanje Sputnjika da li su ga dve prečke Jovana Mijatovića u polufinalu EP za kadete u Izraelu, podsetile na čuvenu prečku koju je Peđa Mijatović pogodio, takođe protiv Holanđana, na Mundijalu 1998. godine u Francuskoj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Piksi je izašao pred novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi kako bi najavio početak nove sezone Lige nacija u kojoj će Orlovi za rivale imati Norvešku, Sloveniju i Švedsku.
Najavio je selektor juriš na prvo mesto u grupi Lige nacija, a reporetera Sputnjika između ostalog je zanimalo da li je Stojković u nedelju uveče pratio dešavanja iz Izraela gde su Orlići pali posle penal lutrije od vršnjaka iz Holandije, ali im fortura nije bila naklonjena jer je Jovan Mijatović čak dvaput pogađao prečku.
„Želeo sam da kažem par reči o klincima i selektoru Radovanu Krivokapiću i svim momcima koji su tamo da čestitam na jednoj fenomenalnoj partiji u svim utakmicama. Sportska nesreća da nisu ušli u finale Evropskog prvenstva. Ali to je fudbal, moraju da shvate. Kao što su se desile na našu žalost te neke stvari koje su uticale da ne prođu u finale, oni su mali heroji za mene. Od srca im želim da nastave da reprezentaciju Srbiju na pravi način. Srbija ima talenat, da ne nabrajam, i te kako predstavljaju budućnost srpskog fudbala. Naći se u finalu u Evropi. Dosta rade, posvećeni su fudbalu, veliki drugari. Pokazuju tu požrtvovanost, koliko im je stalo da budu pravi kad treba. Sportska šteta da nemamo klince u finalu, kao da su osvojili. I prečka i isto ime, sve se tako namešta. Desi se, ta 1998. je mogla da bude daleko drugačija morate da imate tu sportsku sreću i umeće. Fudbal je sastavljen od lepih i manje lepih momenata, moramo da prihvatimo tu realnost. Opet kažem, sve pohvale. Baš su bili hrabri“, poručio je Dragan Stojković.
Tibo Kurtoa - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
SPORT
Karlitova zlatna hobotnica u koju Englezi nisu verovali
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala