- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lavrov o glasinama na račun Putina: Svako ko je razuman teško da može da primeti znake bolesti

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin 18. marta 2022. godine na koncertu na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi, povodom proslave osme godišnjice ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom
Predsednik Rusije Vladimir Putin 18. marta 2022. godine na koncertu na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi, povodom proslave osme godišnjice ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom  - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
Pratite nas
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov prokomentarisao je glasine o tome da je ruski lider Vladimir Putin navodno bolestan rekavši da svi razumni ljudi koji prate svakodnevne javne nastupe ruskog lidera, teško da će kod njega videti znake bilo kakve bolesti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Predsednik Putin se svakodnevno pojavljuje u javnosti. Vi možete da ga vidite na vašim ekranima, da čitate i da slušate njegova obraćanja. Ne mislim da razumno biće može da uoči bilo kakve znake bolesti kod njega“, kazao je Lavrov u intervjuu za francusku televiziju „TF1“.

„Ostavljam to na savesti onih koji šire takve glasine“, dodao je Lavrov.
Ruski ministar je takođe rekao i da je Putin spreman da razgovara sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, kao i sa drugim kolegama, o pitanju Ukrajine, i to uprkos njihovoj retorici u javnosti.
„Glavno je da iza toga stoji želja da se kriza evropske bezbednosti zaista reši“, kazao je.
„Mi se ne namećemo nikome. Ako neko želi sa nama da razgovara, Putin nikada neće odbiti svoje kolege koje traže razgovor ili sastanak. Ako se Makron obrati Putinu sa predlogom da razgovaraju, ja vam garantujem da će ta molba biti podržana“, zaključio je Lavrov.
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
RUSIJA
Lavrov: Putinova spoljna politika oslanja se na široku podršku javnosti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala