- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija poziva SZO: Proverite povezanost američkih biolaboratorija u Nigeriji i majmunskih boginja

© AFP 2023 / CHARLES BOUESSELCentralnoafričak republika, majmunske boginje
Centralnoafričak republika, majmunske boginje - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
Pratite nas
U Nigeriji, odakle su majmunske boginje donete u Evropu i Ameriku, funkcioniše najmanje četiri američke biolaboratorije, izjavio je načelnik Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu Oružanih snaga Rusije Igor Kirilov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO), širenje majmunskih boginja počelo je iz Nigerije – a to je još jedna država na čijoj teritoriji je Vašington razmestio svoju biološku infrastrukturu. Prema informaciji kojom raspolažemo, u Nigeriji funkcioniše najmanje četiri biolaboratorije koje kontroliše Vašington“, rekao je on.

Kirilov je takođe kazao i da je reč o „čudnoj slučajnosti“ koju bi stručnjaci trebalo da provere.
Kirilov je takođe podsetio i na to da je uoči izbijanja pandemije virusa korona, prema navodima evropskih i američkih medija, u izveštajima Minhenske bezbednosne konferencije, bilo organizovano uvežbavanje scenarija borbe protiv širnjea virusa majmusnkih boginja.
On je pozvao Svetsku zdravstvenu organizaciju da, u svetlu mnogobrojnih slučajeva kršenja bezbednosti i načina čuvanja patogenih bioloških materijala, ispita aktivnost bioloških laboratorija koje finansira Amerika u Abuddži, Zariji i Lagosu i da obelodane svu tu informaciju kako bi javnost saznala istinu.
Takođe je rekao i da su, prema saznanjima ruskog Ministarstva odbrane, 98 odsto obolelih – muškarci stariji od 20 godina homoseksualne orijentacije i podsetio da je nešto ranije šef SZO za vanredne situacije Dejvid Herman rekao da je najveći broj širenja ove infekcije zabeležen polnim putem.
Član jedinice američke vojske ispred znaka Pentagona - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
RUSIJA
Rusija potvrdila: Ukrajinske biolaboratorije uključene u sistem Pentagona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala