- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Voditeljka: Skandal bez razloga, slike s Putinovim likom od pre 5 godina; Zapadna demokratija - mit

© Sputnik / Ekaterina Česnokova / Uđi u bazu fotografijaViktorija Bonja na Kanskom festivalu
Viktorija Bonja na Kanskom festivalu - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
Pratite nas
Poznata ruska voditeljka Viktorija Bonja oglasila se nakon što su je zapadni tabloidi u Kanu napali zbog fotografija u kupaćem kostimu i majici sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina, podsetivši ih da su slike nastale pre pet godina i da su im se tada svi divili. Zapadna demokratija je samo mit, kaže ona.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ona je objasnila da čim se prvi dan pojavila na otvaranju Kanskog festivala, odmah su se aktivirali neki novinari i napravili skandal bez razloga. Teme su se, prema njenim rečima, "dočepali" i zapadni mediji.

„Samo onaj koga je mrzelo nije napisao članak, uključivši i slike iz 2017. godine i podmetnuvši ih kako bi ispalo kao da sam se gotovo u tom izdanju pojavila na festivalu u Kanu. Ali, ono što je najinteresantnije, upravo su se ta izdanja divila ovim fotografijama pre 5 godina! “, objasnila je Bonja.

Kao dokaze, ona je objavila skrin šotove poznatih britanskih izdanja, i označila datume objavljivanja.
Kako je ogorčeno konstatovala, „Dejli Mejl“ i „Dejli Star“ svojevremeno su pohvalili njen imidž, a sada se svi prave kao da je taj kupaći kostim ili majicu obukla koliko juče.

„Prvo se divite, a onda grdite! Odlučila sam da vas podsetim da su ove fotografije snimljene veoma davno. I molim vas, nemojte mešati jedno sa drugim“, poručila je ona.

Zapad namerno okreće ljude protiv Rusa

Bonja je ocenila da prestanak borbenih dejstava na teritoriji Ukrajine trenutno nije potreban liderima nekih država.

„Namerno okreću ljude na Zapadu protiv Rusa. Konkretno, protiv ruskih žena koje nemaju ništa destruktivno, već su simbol ljubavi, života i sveta. Postoji osećaj da mnogima ide na ruku da se prema Ruskinjama odnose kao prema neprijateljima celog sveta!“, uverava ona.

Ukrajinka dizajnirala sporni kupaći kostim

Ruskinja je još navela da je tokom nekoliko godina sarađivala sa ukrajinskom dizajnerkom i da je upravo ona kreirala taj roze kupaći kostim sa portretom ruskog lidera.
„Interesantan detalj je da je vlasnica tog brenda kupaćih kostima iz Kijeva. A, o tome, naravno, niko nije pisao“, istakla je ona.
Viktorija je, takođe, dodala da nijedno zapadno izdanje nije podsetilo da se našla u istom kadru filma „8 prvih sastanaka“ sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, ističući da se to ne uklapa u rusofobnu politiku i ocenivši da je zbog svega toga zapadna demokratija samo mit.
Zbog specijalne operacije Rusije u Ukrajini, pokrenute 24. februara, mnoge svetske zemlje uvele su sankcije Ruskoj Federaciji, ali i pokrenule niz ograničenja i protiv ruskih državljana.
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
RUSIJA
Zaharova o skandalu „Šanela“: Nekad sa nacistima, danas protiv Rusa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala