- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova o skandalu „Šanela“: Nekad sa nacistima, danas protiv Rusa

© Foto : Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaPortparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Pratite nas
Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je odbijanje francuskog brenda „Šanel“ da proda torbu jednoj Ruskinji u tržnom centru u Dubaiju, podsetivši na vezu Koko Šanel sa nacistima Trećeg rajha.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Nekoliko blogera objavilo je da su zvanične prodavnice robne marke ‘Šanel’ u inostranstvu odbile da prodaju svoje proizvode građanima Rusije. Navodno unutar mreže butika postoji odredba koja primorava kupce da potpišu da neće prenositi brendirane stvari kupljene u inostranstvu u Rusku Federaciju. Očigledno da je uprava nasleđa ‘Velike Koko’ na taj način odlučila da se pridruži rusofobskoj kampanji ‘za ukidanje Rusije’ “, napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Zaharova je podsetila da je Koko Šanel tokom Drugog svetskog rata bila saradnik i agent Trećeg rajha.
Kako je istakla Zaharova, modna kuća koja je pokrenula rusofobnu kampanju, samo se „vratila u normalu” i, kao svojevremeno njen osnivač, podržava nacizam, samo će sada za to svi saznati.
Zbog specijalne operacije Rusije u Ukrajini, pokrenute 24. februara, , mnoge svetske zemlje uvele su sankcije Ruskoj Federaciji, ali i pokrenule niz ograničenja i protiv ruskih državljana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala