- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Komadanje prozapadnog sveta /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Svet koji je do sada bio dolarski i prozapadni cepa se na nekoliko velikih regiona u koja će pravila uspostavljati najjači igrači upravo tih regiona, tvrde ruski eksperti. Istražujemo, kako se menja svetski poredak?
Ruske snage u Ukrajini oborile ukrajinski helikopter „Mi-24“ koji je dopremao municiju regionu Odese, a uništen je i ukrajinski elektronski obaveštajni centar. Situacija u luci u Marijupolju se stabilizovala.
Vučić saopštio da će sa Putinom razgovarati u nedelju u 11 sati, a glavna tema biće novi gasni ugovor. A mi otkrivamo, kakvi su rezultati ankete i šta Srbija misli o sankcijama Rusiji, o situaciji u Ukrajini i o priznavanju Kosova?
Kosovo i Metohija je centralna regija na jugoistoku Evrope koja je Amerikancima dugoročno neophodna, kako bi dobili sigurnost za baziranje vojnih snaga i instalaciju novih borbenih sistema, upozoravaju analitičari.
Uslovi koje je Hrvatska akademija umetnosti postavila Crnoj Gori oko njihovog ulaska u EU nisu iznenađenje, ali bi problem nastao ukoliko bi oni bili i zvanični stav Zagreba, upozoravaju analitičari.
Otkrivamo kako su SAD pred globalnim finansijskim organizacijama predstavile plan vredan više desetina milijardi dolara s ciljem da se reši globalna prehrambena kriza koju je dodatno pogoršala situacija u Ukrajini?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala